Sunday, January 25, 2009

ILMU PENGASIH YANG AMAT MUSTAJAB

ILMU PENGASIH YANG AMAT MUSTAJAB

ILMU PENGASIH DAN PENARIK REZEKI YG AMAT MUSTAJAB

Tips :Mengenai ilmu perangsang (membangkit berahi wanita) ianya amat mustajab sekali dan jangan dibuat mainan. Jika isteri anda adalah seorang yang "dingin" , maka dengan ilmu yang mudah ini akan membuatnya " gelisah" dan "ghairah"serta-merta.Tak perlu sebarang ubat perangsang yang dibeli dengan mahal . Cukup dengan amalan yang mudah ini dan boleh dilakukan beberapa minit sahaja.....dan percuma !

Assalamualaikum dan salam sejahtera,

PENGENALAN

Saudara-saudari sekelian saya mengucapkan ribuan terima selamat datang dalam laman blog ajianpengasih. Untuk pengetahuan semua ilmu yang terkandung dalam laman ini merupakan amalan tambahan sahaja tidak lebih daripada itu.

Untuk memastikan untuk mendapat hasil dan kesan sesebuah ilmu mesti ada pekara asas-asas yang amat penting yang biasa ditinggalkan oleh Umat Islam.

Tips(2)

Mengenai Ilmu Wang Di bawah Sejadah.Jika anda seorang yang banyak berhutang atau baru diberhentikan kerja atau mempunyai suatu keperluan yang mendesak dan tidak tahu kemana lagi hendak mengadu maka amalkanlah selama 3 hari dengan hati yang ikhlas. Lebih-lebih lagi dengan situasi ekonomi sekarang. Allah yang maha pemurah sentiasa mengetahui masalah kita. Jika anda telah mendapat kurnia , jangan di beritahu kepada sesiapa

Harus percaya dan mempraktikan RUKUN ISLAM
Harus percaya dan mempraktikan RUKUN IMAN
Lakukan secara istiqomak dan berterusan jangan putus asa Rahmat Allah SWT
Lakukan sembahyang taubat minta diampun kesalahan samada yang kita sengaja atau yang tidak sengaja dan yang tidak nampak atau yang terang nyata.

Insyallah jika anda telah mempunyai asasnya segala ilmu yang saya berikan akan mendapat hasilnya samada sekejap dan lambat bergantung kepada kesungguhan, amalan dan niat. Segala ilmu ini telah pun diijazahkan atau diajarkan oleh beberapa orang pengajar atau guru untuk saya praktikan dan diajarkan kepada individu yang mempunyai masalah. Untuk diijazahkan untuk diamalkan dengan sebaik yang mungkin.

Jiika anda berkebolehan membaca atau memahami kitab-kitab melayu lama atau kitab-kitab arab maka adalah disarankan supaya anda membeli kitab-kitab yang disebut dibawah:

KITAB AT-TAZKAAR FIIL AFDHALIL-AZKARAAR
KITAB AL-MAJMU
KITAB KHAZINATUL ASRAR
KITAB AL-RAHMAN FITTIBI WAL HIKMAH
KITAB DURRATUN-NAASIHIN
KITAB AL-MUSAFFIR


Setelah anda membeli kitab tersebut maka untuk mendapat penjelasan atau diajar atau diijazah maka pergilah ke kariah anda tentu ada diantaranya yang mahir. Walaupun ia bertulisan jawi melayu ada setengah-setengah maksud yang kurang kita fahami oleh itu saya galakan supaya mendapatkan diajarkan oleh orang perseorang di kariah anda. Untuk yang bertulisan jawi arab maka tidak ada cara lain mintalah orang perseorang dikariah anda untuk menterjemahkan dan mengajar kepada anda dan diijazahkan.


Dalam buku ilmu pengasih ini saya telah menukar ke dalam bahasa mudah difahami yakni bahasa melayu. Akan tetapi mungkin ada setengah-setengah mungkin tidak faham maka buatlah pertanyaan insyallah saya akan bantu supaya anda mudah mengamalnya. Saudara mengunakan telefon ataupun jika ingin murah email sahajalah insyallah saya akan cuba menjawap permasalahan anda di ajianmustajab@yahoo.comSEJARAH KEHIDUPAN SAYA

Perjalanan kehidupan seseorang itu berbeza-beza ada yang kehidupan seseorang itu senang dan ada pula kehidupan seseorang itu akan ditempuhi dengan belbagai sejarah hitam. Saya tidak terkecuali dimana saya sendiri pernah menghadapi masalah sejarah yang hitam.

Ini bermula daripada saya diuji dengan masalah kehilangan pekerjaan. Maka sejurus daripada itu masalah hutang pula timbul dimana saya merasa amat tertekan dan tidak ingin hidup lagi. Tidak lama daripada itu saya diuji pula dengan masalah rumah tangga dimana isteri dan kerabatnya tidak menyukai saya diatas kemiskinan. Dan diuji pula saya terpaksa hidup berasingan dengan isteri dan anak-anak hampir 3 tahun lamanya.

Pada tahun pertama saya ingin melupakan masalah yang saya hadapi maka saya telah melakukan perkara perkara yang tidak sepatutnya dilakukan oleh umat Islam. Allah swt masih sayang kepada setiap manusia oleh itu pada satu hari dengan izinnya saya diberi pertolongan melalui manusia dimana seorang iman yang memberi pertolongan kepada saya. Tidak lama kemudian rakan-rakannya pula memberi pertolongan untuk memberi semangat sehinggalah saya dapat pelajari ilmu-ilmu yang tidak dapat difikirkan dengan akal manusia. Di kariah saya itu kebanyakan adalah daripada keturunan jawa oleh itu saya muatkan ilmu-ilmu yang saya dapat mulut ke mulut adalah ilmu daripada tanah seberang yakni indonesia. Selain daripada ilmu tidak langsung saya juga diajar ilmu yang langsung dan mempunyai kitab-kitab untuk dirujuk jika para guru saya telah meninggalkan dunia ini. Untuk mendapatkan ilmu itu saya pun diminta belajar ilmu-ilmu itu di luar kariah saya seperti di beberapa tempat di utara semenanjung dan selatan semenjung malaysia. Dimana para guru itu adalah seperguruan iman di kariah saya. Dan kebanyakan daripada guru saya itu pun telah pun meninggalkan dunia ini apa yang mereka tinggalkan kepada adalah ilmu untuk dimanfaatkan.

PERMINTAAN ILMUPENGASIH

Untuk pengatahuan semua ilmupengasih ini pemintaan baik sekali dan agak luas sekali. Sampaikan saya telah menunaikan permintaan diluar daripada negara asia seperti New zealand, Australia, US, UK, dan beberapa negara Eropah. Sebenarnya saya tidak menyangkakan bahawa banyak juga orang Melayu berada diluar negara asia dan bahasa mereka masih fasih dalam percakapan bahasa melayu. Sehinggakan ada membuat panggilan telefon sampai berjam-jam lamanya. Maklumlah di negera maju panggilan telefon untuk satu minit kadar bayaran Cuma 2 sen- 3 sen seminit. Kalau di negara ini satu minit kadar bayaran mencecah hampir 15 sen - 30 sen seminit

PERLU DIINGAT BAHAWA SEMUA ILMU DIBAWAH AKAN DISERTAKAN SEKALI SAYA TIDAK MENJUALNYA SECARA BERASINGAN. JUMLAH ADALAH RM50.00


ILMU PENGASIH
ILMU PENUNDUK
ILMU PENGERI
ILMU PERANGSANG (membangkit berahi wanita)
ILMU KEBAHAGIAN RUMAH TANGGA
ILMU ILMU PELINDUNG
ILMU 70 HAJAT DUNIA AKHIRAT
ILMU MENGHILANGKAN DIRI.
ILMU ORANG YANG BERAT REZEKINYA.
ILMU 4 KEAJAIBAN BESAR
ILMU PELARIS AJAIB
INGIN MENGETAHUI PASANGAN ANDA CURANG
RAWATAN UNTUK PENYAKIT HATI (Hepatitis)
AZIMAT MEMIKAT IKAN
ILMU SENJATA ORANG MELAYU
ILMU DUIT TARIK
RAHSIA ILMU SURAH AL-IKHLAS
ILMU SEBELUM JIMAK
ILMU KUNCI KEKAYAAN.
PENGASIH SURAH AN-NAS
PENGASIH BISMALLAH
ILMU KUNCI PENCURI
ILMU KANTUNG 2
ILMU BERPOLIGAMI (UNTUK SUAMI SAHAJA)
ILMU KUNCI NAFSU SUAMI/ISTERI
ILMU UNTUK MENGELAK ORANG TARIK KERETA
ILMU MENGELUARKAN AIR MAIN WANITA
ILMU MEMBUAT MINYAK PENGASIH
ILMU CINTA BERAHI
ILMU PENGASIH SUPAYA SUAMI TIDAK CARI LAIN
ILMU PENUNDUK NABI SULAIMAN
ILMU PENGASIH NABI YUSUF
ILMU PENGASIH SUARA
ILMU KUAT SEKS
ILMU MENGELUARKAN HARTA DARI PERUT BUMI
ILMU MENGHADAPI MUSUH, ALONG DAN DLL
ILMU PROMOSI DI INTERNET
ILMU MENUKAR KUNYIT KEPADA EMAS
ILMU PENGASIH BATU ZAMRUD
ILMU MEMANGGIL SESEORAN DARI JARAK JAUH
ILMU MENYEMBUH TABIAT BERJUDI DAN ZINA
ILMU MENDATANGKAN WANG BAWAH SEJADAH
ILMU KHADAM SURAH AL-FATIHAH
ILMU KANTUNG 3 (MEMBUAT IBU DUIT)
ILMU PENGELAK PENCERAIAN
ILMU PENUNDUK UNTUK SUAMI/ISTERI/ANAK
ILMU KANTUNG 4 (WANG DATANG BALIK)
ILMU PENGASIH SURAH AT-TAUBAH
ILMU PENYEMBUH
ILMU PENARIK REZEKI YANG AMPUH.
ILMU MEMBAKAR PENCURI
ILMU UNTUK MEMANGIL BALIK SESEORANG
ILMU REZEKI SECARA GHAIB
ILMU MENTAWARKAN AIR LAUT
ILMU PENGASIH - CARA UNTUK MENYERU PASANGAN ANDA
ILMU AYAT 15
ILMU WANG KEMBALI KE PANGKUAN
ILMU PENGASIH JUAL BELI
ILMU MENGISI KEKUATAN BADAN
KHADAM SURAH KURSI
ILMU TEMBUS PANDANG
ILMU TEMBOK SULAIMAN
ILMU ANGKAT BARANG DARI JAUH
ILMU REZEKI (mengalir tanpa henti)
ILMU TERKENA AIN ATAU SIHIR
KEBESARAN ILMU YA HUU (IBU SEGALA ILMU)
ILMU SUSUK ISLAM

Tips : (Peringatan ke-2)

Mengenai ilmu perangsang (membangkit berahi wanita) ianya amat mustajab sekali dan jangan dibuat mainan. Jika isteri anda adalah seorang yang "dingin" , maka dengan ilmu yang mudah ini akan membuatnya " gelisah" dan "ghairah"serta-merta.Tak perlu sebarang ubat perangsang yang dibeli dengan mahal . Cukup dengan amalan yang mudah ini dan boleh dilakukan beberapa minit sahaja.....dan percuma !

Perlu diingatkan bahawa saya tidak menjual e-book ini secara berasingan kesemua ilmu akan diberi sekali gus yaitu 68 ilmu harga e-book yang diatas adalah RM 40.00

Cara mendapatkan e-buku ilmupengasih

Anda boleh melakukan bayaran RM50.00 kepada akaun MOHD ISMAIL
NOMBOR AKAUN : 10016020474795 (BANK ISLAM)
Selepas itu hantar pengesahan pembayaran kepada kperindu@yahoo.com.my
E-mailkan perkara berikut :

1)Tarikh dan waktu bayar
2)Jumlah pembayaran

Untuk pembayaran menggunakan kredit kad / Paypal sila bayar kpd email :

kperindu@yahoo.com.my.

Selepas pembayaran sila hantar pengesahan sekali lagi dengan mengunakan maklumat yang sama seperti di atas. Jika anda tidak faham mengenai apa itu Paypal atau cara membayar menerusi Paypal sila hantar pertanyaan kepada email kperindu@yahoo.com.my. Saya akan menghantar secara detail kepada anda cara-cara mendaftarkan kredit kad anda dengan Paypal dan cara mengunakan akaun Paypal anda untuk membuat pembayaran.Saya akan menghantar kepada anda e-book ilmu mustajab tersebut dalam tempoh 24 jam. Gunakanlah dengan niat yang baik kerana ilmu tersebut amat mustajab sekali. Jika digunakan ke jalan kebaikan maka berbahagialah anda .

No comments:

Post a Comment